Samen met u bespreken we uw opleidingsbehoefte. We adviseren u met betrekking tot de inhoud en aanpak. Meer dan 15 jaar ervaring in de uitvoering van succesvolle opleidings- en trainingsprojecten in binnen- en buitenland zorgen gegarandeerd voor het juiste advies. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Plan en kosten

Na afloop van dit adviesgesprek ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen een uitgewerkt plan van aanpak inclusief een kostenspecificatie. Ook locatiekeuze en cursusmateriaal worden in dit plan meegenomen. Uiteraard volledig transparant zodat u weet waarvoor u exact betaalt.
U krijgt gegarandeerd de kwaliteit die u gewend bent tegen een veel lager tarief!

Kwaliteit

DEVAM werkt uitsluitend met gecertificeerde docenten en trainers. Bovendien delen we de aangesloten freelancers in op basis van ervaring, referenties en eerdere projecten. Zo koppelen we altijd de juiste docent aan uw training.

Elke opleiding en training wordt na afloop met de deelnemers geëvalueerd. Didactische begeleiders van DEVAM bezoeken regelmatig opleidingen en trainingen om de kwaliteit te toetsen.

Nazorg

Na de training nemen we weer contact met u op om te vragen hoe de training is bevallen, of deze heeft voldaan aan uw verwachtingen en of het geleerde inmiddels in praktijk wordt gebracht. Ook zullen we samen met u bespreken of er nog een vervolgtraject dan wel aanvulling gewenst is.

Advies

Het is niet eenvoudig om exact te bepalen hoe uw opleidingsbehoefte ‘vertaald’ moet worden naar een gedegen en adequate aanpak. Er zijn zoveel mogelijkheden en criteria, wat is nu precies de beste aanpak? En welke mogelijkheden zijn er?

DEVAM heeft het antwoord op alle vragen die beantwoord moeten worden om een opleiding zo op te zetten en uit te voeren dat succes gegarandeerd is. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat elke opleidingsbehoefte in kaart te brengen en u te adviseren met betrekking tot de aanpak en de inhoud van de opleiding.

Uiteraard is dit volledig kosteloos en geheel vrijblijvend.

Levering van opleidingsmateriaal

Een goede opleiding is niet mogelijk zonder opleidingsmateriaal. Of het hier nu de officiële boeken betreft of de officieuze, of het nu e-learning materiaal of workshop materiaal betreft; DEVAM kan het u leveren. Wij leveren materiaal op basis van kostprijs + een handelingfee van 5% (met een maximum van € 200,-).

Inrichting van leslokalen

Vaak is het mogelijk om een opleiding gewoon bij u op locatie uit te voeren. Dit is naast praktisch ook voordelig. DEVAM kan de inrichting van dit leslokaal voor u verzorgen. Van tafels en stoelen tot PC’s, printers, projectiemateriaal en servers, wij verzorgen het voor u. En ook hier geldt de formule: kostprijs + 5% (met een maximum van € 200,-). Transparant, zoals u van ons gewend bent.

Leslokalen bij u in de buurt

Als de inrichting van een leslokaal bij u op locatie niet tot de mogelijkheden behoort, dan kunnen wij bij u in de regio een leslokaal inrichten. Afhankelijk van uw locatie kan dit bijna altijd in de directe omgeving. En de kosten? Waarschijnlijk raad u het al: kostprijs + 5% (met een maximum van € 200,-).

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.