DEVAM is uniek. Wij brengen uw opleidings- en trainingsbehoefte rechtstreeks onder bij de gecertificeerde freelance docent. Dit levert u standaard een kostenbesparing op die kan oplopen tot 25%. DEVAM biedt u het totaalpakket zoals u dat gewend bent, maar dan een stuk voordeliger.

Hoe kan dat?

Opleidingsinstituten maken zonder uitzondering gebruik van dezelfde freelance docenten. Toch merkt u bij uw offerteaanvragen dat er grote verschillen zijn in prijs. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door additionele kosten als overhead, marketing en reclame. Daar betaalt u toch liever niet aan mee? DEVAM brengt uw opdracht rechtstreeks onder bij de freelancer. U houdt DEVAM als aanspreekpunt. Transparant en voordelig.

Breed aanbod

DEVAM heeft met haar blijvend groeiende database van freelance docenten en trainers een enorme hoeveelheid expertise in huis. Hun kennis en kunde is duidelijk in kaart gebracht. We kunnen aan elke opleidingsvraag voldoen. We zijn daarmee in één klap de opleider met het breedste aanbod van Nederland. En omdat uitsluitend freelancers die gecertificeerd zijn voor de opleidingen en trainingen uit hun portfolio zich kunnen aansluiten bij DEVAM is de kwaliteit gegarandeerd.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.